top of page

Universul Montessori 

 

Montessori Universe te invită în comunitatea părinților preocupați de educația copiilor lor. Organizăm constant evenimente destinate atât copiilor cât și adulților, precum și activități comune pentru părinți și copii.

pexels-photo-1246954.jpeg

Copiii si banii

Dezvoltarea copilului începe din burta mamei și sunt diverse elemente care îi influențează relația ulterioară cu resursele din viața de adult.


Workshop-ul “Copiii si banii” prezintă informații importante referitoare la:


• Dezvoltarea creierului la copii;
• Când să le vorbim copiilor despre bani și ce să le spunem, în funcție de gradul lor de înțelegere;
• Cum abordăm copiii în funcție de personalitatea lor;
• Riscul legat de prosperitate și de creșterea copilului într-un glob de sticlă;
• Fluxul banilor și implicarea copiilor în activitățile familiei pentru a înțelege modul în care banii se câștigă și se administrează;
• Influența mediului în dezvoltarea copilului;
• Ce să faceți și ce să nu faceți în legătură cu banii pentru a genera o relație armonioasă a copilului cu banii;

Invitat: Anamaria Ciuhuta, Leader Financial Parenting
Anamaria are o experienta de peste 19 ani in domeniul bancar, pe pozitii manageriale, si este trainer certificat de peste 10 ani. Prin intermediul programelor educationale destinate adultilor – in special parintilor cat si copiilor, Financial Parenting isi propune sa creasca nivelul de informare asupra necesitatii educatiei financiare pornite de la varste fragede. Puteti afla mai multe despre Ana Maria Ciuhuta vizitand site-ul financial parenting (https://financialparenting.eu/)

Inscrierile la eveniment se fac la adresa de email office@montessoriuniverse.ro sau telefonic, la 0723668084.

Pretul este de 110 ron/ persoana.
Pentru persoanele care vin insotite de o alta persoana (prieten, cunostinta) ambele beneficiaza de tarif special de 90 ron/ persoana.

Plata se face in contul RO03BTRLRONCRT0447822801 deschis la Banca Transilvania.

26 ianuarie 2019, 10.00 - 12.00

48359624_292840011355179_365912996944910

Atelier de autocunoastere pentru mame

Va invitam la un workshop in care vom explora relatia cu sine, dincolo de rolul de mama si vom cauta impreuna raspunsuri la intrebari (grele) precum «Eu cine sunt?», «Eu de ce am nevoie?», «Eu ce pot face pentru starea mea de bine?»

Pare mai simplu sa fii mama astazi decat acum 20-30 de ani, pentru ca ai deschidere, esti educata, ai acces la atatea informatii, comunitati, carti si specialisti in parenting. Si totusi vad in jurul meu foarte multe mame stresate, pline de indoieli, nem

ultumite de sine si mai ales care pun o presiune enorma pe ele. Intre atatea asteptari, responsabilitati si retete de parenting, e usor sa pierzi contactul cu tine insati, sa uiti care sunt nevoile tale si cat de importante sunt ele. Totusi, cred ca parenting sanatos inseamna in primul rand autocunoastere, intelegere de sine, prezenta si asumare.

Vă așteptăm sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 10.00, la Montessori Universe pe strada Petre Aurelian nr 12, sector 1, sa petrecem impreuna 3 ore gasind răspunsuri la următoarele întrebări:
• Imaginea de sine si mandala personala – care sunt valorile, resursele, emotiile, convingerile care iti ghideaza pasii zi de zi?
• Pilot automat si tipare limitative – cum le recunosti si cum le depasesti/flexibilizezi?
• Cat de constienta esti de tine si ce imagine transmiti celor din jurul tau?
• Cum te pozitionezi in relatiile semnificative (partener/copil/parinti)?
• Responsabilitate pentru sine si responsabilitate pentru ceilalti – ce inseamna limite sanatoase?

Facilitator : Laura Dima, psihoterapeut cu formare in Terapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoza, consilier dezvoltare persoanala, trainer si NLP Practitioner. Dar mai ales om interesat in mod constant de autocunoastere si evolutie personala, pasionat in a-i sustine pe ceilalti pe drumul catre ei insisi, catre descoperirea resurselor personale si depasirea blocajelor.

Înscrierile la eveniment se fac la adresa de email office@montessoriuniverse.ro sau telefonic, la 0723668084.

Pretul este de 120 ron/ persoana.
Pentru persoanele care vin insotite de o alta persoana (prieten, cunostinta) ambele beneficiaza de tarif special de 100 ron/ persoana.
Locuri disponibile : 10

Plata se face in contul RO03BTRLRONCRT0447822801 deschis la Banca Transilvania.

19 ianuarie 2019, 10.00 - 13.00

descărcare.jpg

Valorie personale si viata traita cu sens

Pentru mulți dintre noi împlinirea poate însemna să ai o familie, un venit peste medie, o casă și lista poate continua. Dar ce este cu adevărat împlinirea?

O viață împlinită are mari șanse să devină realitate atunci când învățăm să renunțăm la condiționările si paradigmele cu/in care am crescut, ne identificăm noile valori importante pentru etapa în care ne aflăm și trăim în acord cu ele.

Vă așteptăm sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 10.00, la Montessori Universe pe strada Petre Aurelian nr 12, sector 1, sa petrecem impreuna 2 ore gasind răspunsuri la următoarele întrebări:


• Cum evoluăm și cum se schimbă în timp valorile noastre? 
• Cum influențează nevoile procesul nostru de transformare? 
• Mergem către ceva sau fugim de ceva? 
• Care sunt valorile importante pentru noi azi?

Invitat: Cristina Otel, Trainer & Coach, www.cristinaotel.ro

Cu o experiență de 11 ani în Learning & Development, Cristina face coaching, design de training și livrează workshop-uri de Personal Branding, Public Speaking, Life Design, Self & Time Management, Emotional Agility sau Soulful Leadership. În tot ceea ce face numitorul comun este conștientizarea de sine. Ea este activ implicată în creșterea nivelului de autocunoaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor, contribuind la creșterea viitoarelor generații.

Înscrierile la eveniment se fac la adresa de email office@montessoriuniverse.ro sau telefonic, la 0723668084.

Pretul este de 110 ron/ persoana. 
Pentru persoanele care vin insotite de o alta persoana (prieten, cunostinta) ambele beneficiaza de tarif special de 90 ron/ persoana.

Plata se face in contul RO03BTRLRONCRT0447822801 deschis la Banca Transilvania

3 noiembrie 2018, 10.00 - 12.00

photo-1527219525722-f9767a7f2884.jpg

Vision Board - explorarea si asumarea obiectivelor personale

Ce face diferenta intre o viata traita constient, cu o directie in care sa ne indreptam, cu un sentiment de implinire si de mandrie fata de cine suntem, si o viata traita pe pilot automat, actionand din inertie zi de zi si intrebandu-ne cand a trecut timpul si ce-am facut noi ?

Unul din cei mai importanti factori este sa fim constienti de ceea ce ne dorim si sa ne stabilim scopuri pentru viitor, sa indraznim sa visam, iar apoi sa ne realizam aceste visuri, pas cu pas.

Va așteptam sambata, 8 decembrie, de la 10.00 la 12.30, la Montessori Universe, la un workshop de practica, in care :

  • sa lucram impreuna la descoperirea obiectivelor personale pe 2-3 domenii prioritare pentru fiecare (parenting, cariera, relatii, sanatate etc)

  • sa cream un VISION BOARD cu cele mai indraznete visuri ale noastre, folosind imagini, culori, cuvinte cheie (vom avea la dispozitie toate materialele necesare)

  • sa discutam ce obstacole sau convingeri limitative ne-ar putea bloca si cum le putem depasi folosind principii si instrumente din psihologie si NLP.

Ce este un Vision Board? Il putem numi un panou al visurilor sau o viziune despre sine.
Este o plansa pe care se lipesc imagini, citate, afirmatii, se deseneaza sau se noteaza anumite cuvinte legate de scopurile noastre pe termen scurt sau lung. De ce metoda functioneaza mai bine decat alte strategii? Datorita energiei pe care o punem in crearea vision board-ului, claritatii pe care ne-o ofera legat de ce ne dorim, datorita puterii vizualizarii - vom avea o imagine pe care o vom vedea in fiecare zi si care ne va ajuta mintea, constienta si inconstienta, sa se concentreze pe atingerea obiectivelor.

Facilitator: Laura Stefania Dima.

Laura este psihoterapeut cu formare in Terapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoza, consilier dezvoltare persoanala, trainer si NLP Practitioner. Dar mai ales om interesat in mod constant de autocunoastere si evolutie personala, pasionat in a-i sustine pe ceilalti pe drumul catre ei insisi, catre descoperirea resurselor personale si depasirea blocajelor.

Înscrierile la eveniment se fac la adresa de email office@montessoriuniverse.ro sau telefonic, la 0723668084.

Pretul este de 110 ron/ persoana. 
Pentru persoanele care vin insotite de o alta persoana (prieten, cunostinta) ambele beneficiaza de tarif special de 90 ron/ persoana.

 

Plata se face in contul RO03BTRLRONCRT0447822801 deschis la Banca Transilvania

8 decembrie 2018, 10.00 - 12.30

thumbnail (1).png

Inteligenta copilului si succesul in viata

10 de la școală garantează 10 în viață?

 

De ce doar unii copii vor reuși în viață? Care sunt aptitudinile care fac diferența?

 

Exista o rețetă a succesului?

 

Va așteptăm sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 10.00, la Montessori Universe pe strada Petre Aurelian nr 12, sa petrecem impreuna 2 ore gasind răspunsuri la următoarele întrebări:
• diferența dintre ce oferă sistemul de învățământ și care sunt nevoile copilului?
• cum ajutăm copilul să absoarbă ce este util și cum să facă față anilor de școală?
• care sunt tipurile de inteligență?
• diverse emoții, stima de sine și cum se consolidează de către părinți?
• care sunt tipurile de învățare?
• care este modul în care ne raportăm la copil în funcție de toate acestea și care sunt modalitățile de a-l pregăti pentru succes pornind de la ce este copilul?

 

Invitat: Anamaria Ciuhuta, Leader Financial Parenting 
 

Anamaria are o experienta de peste 19 ani in domeniul bancar, pe pozitii manageriale, si este trainer certificat de peste 10 ani. Prin intermediul programelor educationale destinate adultilor – in special parintilor cat si copiilor, Financial Parenting isi propune sa creasca nivelul de informare asupra necesitatii educatiei financiare pornite de la varste fragede. Puteti afla mai multe despre Ana Maria Ciuhuta vizitand site-ul financial parenting (https://financialparenting.eu/)

 

Avem multe de discutat, analizat, gândit, făcut, pentru că ne pasă.

 

Înscrierile la eveniment se fac la adresa de email office@montessoriuniverse.ro sau telefonic, la 0723668084.

 

Pretul este de 110 ron/ persoana. Pentru inscrierile efectuate pana 21 septembrie 2018 pretul este de 90 ron/ persoana.

 

Plata se face in contul RO03BTRLRONCRT0447822801 deschis la Banca Transilvania.

 

Va asteptam cu drag!
Montessori Universe

6 octombrie 2018, 10.00 - 12.00

Te așteptăm cu drag la evenimentele Montessori Universe!
Ne găsești
aici

bottom of page